Zadaj pytanie on-line Napisz do nas... Wyślij

Organizacja

wesel

 

 

Wesele

Pod sikorką

Powitanie Młodej Pary chlebem i solą.

Toast szampanem – 1 butelka na 8 osób (tradycyjne sprzątanie przez Nowożeńców).

Stoły zastawione owocami i słodyczami, 1 ikebana na stół wraz napojami – asortyment firmy Pepsi, soki 100% w różnych
smakach, woda mineralna gazowana oraz woda mineralna nie gazowana. (obciążamy kwotą tylko za napoje spożyte)

Alkohol – podajemy wg życzenia, po cenie detalicznej lub umożliwiamy nabycie we własnym zakresie.

Hotel – dla 17 osób – dla gości weselnych pobyt w hotelu Pod Sikorką gratis (1 doba ) przy dłuższym pobycie korzystne upusty.

foto7

 

 

Menu weselne1

Menu

weselne 1

Obiad:

  • rosół z makaronem
  • rolada śląska
  • schab po polsku
  • faszerowane udko z kurczaka 2 szt. na osobę

 

Dodatki:

  • kluski (białe, ciemne)
  • ziemniaki
  • zestaw sałatek

Deser:

  • puchar lodowy
  • kawa, ciasto
  • kawa / herbata podawana jest bez ograniczeń
  • tort weselny, ciasto w ilości ok. 1,5 szt. Na osobę 3 rodzaje

Zimna płyta:

  • roladki szynkowe z masą chrzanową
  • tymbalik drobiowy
  • mięsa pieczone
  • wędlina
  • wyroby swojskie ( baleron, schab wędzony, salceson, szynka)
  • sałatki:
  • wiosenna
  • grecka
  • śledzie (2 rodzaje: opiekane w specjalnej zalewie, z cebulą)
  • dodatki

Kolacja I

  • szynka wieprzowa glazurowana miodem
  • warzywa blanszowane
  • ziemniaki zapiekane
  • sos tzatziki
    ( kolacja serwowana przez Szefa kuchni)

Kolacja II

  • szaszłyk
  • kotlet szwajcarski
  • de volaile
    Dodatki: frytki, potatosy
    Surówki: marchewka, por

Kolacja III

barszcz z krokietem

Cena przyjęcia weselnego 160,00 PLN od osoby.
Do powyższej kwoty należy dodać wartość za:

  • napoje chłodzące ok. 18,00 PLN
  • ciasto ok. 16,00 PLN
  • szampan

Umożliwiamy zaopatrzenie się we własnym zakresie w alkohol wysoko procentowy. Istnieje możliwość przygotowania paczek z ciastem dla gości weselnych, koszt do ustalenia w zależności od wielkości paczki.

Menu

weselne 2

OBIAD:

  • domowy rosół z makaronem
  • rolada śląska
  • schab po polsku
  • pieczeń Alberta (wołowina, drób, wieprzowina) 3 szt. na osobę.

 

Dodatki:

  • kluski (białe, ciemne)
  • ziemniaki
  • zestaw sałatek

Deser:

  • „Tulipan lodowy
  • kawa / herbata – podawana jest bez ograniczeń
  • tort weselny,
  • ciasto 3 rodzaje

Zimna płyta:

  • roladki szynkowe z masą chrzanową
  • tymbalik drobiowy
  • mięsa pieczone
  • wędlina
  • deska serów
  • wyroby swojskie ( baleron, schab wędzony, salceson, szynka)
  • pasztet staropolski z żurawiną
  • sałatki:
  • wiosenna
  • grecka – sałata lodowa/feta/oliwki/cebula/ogórek/pomidor,
  • ryżowa – ryż/papryka/kukurydza/tuńczyk/ogórek/pomidor
  • śledzie (2 rodzaje: opiekane w specjalnej zalewie, z cebulą)
  • marynaty

Kolacja I

  • szynka wieprzowa glazurowana miodem
  • warzywa blanszowan
  •  ziemniaki zapiekane
  • sos tzatziki

( kolacja serwowana przez Szefa kuchni)

Kolacja II

  • szaszłyk
  • kotlet szwajcarski
  • de volaile
  • dodatki frytki, potatosy
  • surówki: marchewka ,por

Kolacja III

barszcz z krokietem

Cena przyjęcia weselnego 195,00 PLN od osoby (w cenie napoje, tort i ciasta) oraz wiele innych propozycji menu .
W Restauracji organizujemy wesela do 70 osób, jeżeli jesteście zainteresowani Państwo organizacją wesela przez naszą Restaurację dla 120 osób polecamy Gminny Dom Kultury w Gostyni lub Kobiórze

+ There are no comments

Add yours